kinf of sales bulgariaЕкипът на търговският отдел на „Витавел Инвест АД“ на 28 март 2013г. в Интер Експо Център – София посети семинарът „King of Sales“, на който лектор беше Франк Фърнес – световен лидер в продажбите.

Лекторът е част от Висшата група на Кръглата маса „Милион долара“ (MDRT), нареждайки се в топ елита на консултантите по продажби в световен мащаб.

Над 20-годишният опит на Франк Фърнес му позволява да комбинира личните си преживявания с техники и идеи, които правят продажбите по-лесни и естествен завършек на комуникацията с клиенти.

Франк е консултант и треньор на международни компании в над 40 страни. Ежедневно работи с организации от ранга на ING, VISA, HSBC, HP, Societe Generale, Panasonic, Virgin Atlantic, American Marketing Association.

Франк Фърнес не е просто международен лектор и световен автор с над 20 години опит в областта на продажбите, мениджмънта и частните консултации. Въпреки че това не е никак малко! Той е и много интересна и забавна личност, която показа на второто издание на King of Sales.

Повече информация за Франк Фърнес можете да видите тук.