Витавел АД

Три пластно лицево бяло VS три пластно лицево кафяво ? Има ли модна тенденция при избора на велпапе според потребителските предпочитания на клиентите на Витавел Инвест АД?

Определено битката се печели от класическия цвят на велпапето – лицево кафяво, наподобяващ визуално на хенд мейд хартията, според направено проучване за динамиката на поръчките от маркетинговия отдел на Витавел Инвест АД. Според потребителските предпочитания, фактора цена е решаващ при избора на какъв цвят на велпапето да е транспортната опаковка.

На въпроса „Има ли модна тенденция при избора на велпапе? „, определено всички предпочитания и приятните емоции са свързани с кашираните щанцови опаковки. Всички клиенти изтъкват предимствата, като добър външен вид, здравина на опаковката и доброто позициониране на техните продукти по рагалите, което пък от своя страна изгражда и самия бранд.

Като основна причина за по ниския интерес към пълноцветните каширани опаковки отново е бюджетът или добре познатия фактор цена, който развойните отдели и маркетингови специалисти отделят за транспортни опаковки.